måndag 17 oktober 2011

Äggsallad!

Åt så god äggsallad i helgen att jag bara måste skriva ned det här!

Äggsallad
fem kokta ägg, hackade
ett halvt rött äpple i sådär halvstora/halvsmå bitar
en halv finhackad gul lök
en bit purjo, rätt finhackad den med
en och en halv tesked curry
två matskedar majonnäs (eller tog jag tre matskedar kanske?)
en aning svartpeppar och lite salt

Blanda och mosa lite.

Vi åt den tillsammans med stekt mandelmjölspanerad strömming och ugnsbakad sötpotatis med pressad citron.

3 kommentarer:

  1. Hmm, det lät verkligen gott...det måste jag försöka göra på något Dukanskt vis.
    kram

    SvaraRadera
  2. Jomen, det borde ju inte vara några problem! Kör på findus fettfria majonnäs (mindre än 0.5%fett) och skippa äpplet. Eller ta lite mindre bara? Det är ju knappt nåt äpple från början egentligen iofs..

    Och strömming är ju hellugnt att äta med!

    Kan ju berätta att både sötpotatis OCH äggsallad var lite mycket och passade inte hundra ihop. Så Ta ni bara äggsalladen till! ;)

    Funkar nog superbra med salladen till frukost med :)

    SvaraRadera
  3. Men då är det ju inga problem alls ;-)
    Detta kan vara något som även maken kan gilla.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...