söndag 15 april 2012

Häromdagens

Bilden visar mitt tips för matlata dagar!

Ealinas pyttipanna

Ungefär 25 brysselkålhuvuden från frysen
Ett paket bacon
2 ägg
2 morötter
1 gul lök
Ostronskivling (eller annan svamp)

Koka brysselkålen.
Stek ägg, lägg åt sidan.
Stek strimlad bacon.
Häll i grovhackad lök och svamp.
Strimla morötterna med potatisskalare.
Tillsätt morötter och halverade kokta brysselkål i pannan.
Strimla äggen.

Häll allt i en tallrik.
Ös på med svartpeppar och kanskekanske lite salt.




2 kommentarer:

  1. Så enkelt och så himla gott!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är verkligen himla gott! Och nu när jag såg bilden igen så blir jag sugen på en repris ikväll! Hehe

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...