måndag 18 juni 2012

Semesterplaner

Nu när sommarlovet startat kommer man på hur snart det är semester! Bara ett par veckor kvar tills hela familjen är samlad dagarna i ända och vi kan springa hoppa studsa bada grilla mysa pussas och kramas! *längtar*

Första veckan på semestern har jag och Älskling planerat in en vecka med bara oss. Barnen ska få ha lite sommarlov utan oss tillsammans med sin fajmoj&fafa medan vi föräldrar ska göra iiiingenting!
Vi firar bröllopsdag i höst (5 år nu! *lycklig*) och då barnen varit små eller på väg så har vi inte hunnit iväg på bröllopsresa ännu, hrmhrm. Så i sommar har vi tänkt att hyra en liten stuga någonstans i obygden och bara ha sådär ingenting alls att göra förutom att vara med varandra. Ingen teve, ingen dator och telefonen får bara användas om våra små älsklingar ringer (om de nu skulle sakna oss, vilket jag har svårt att tro med tanke på var de är någonstans). Vi tänker ta långa sovmorgnar om vi vill eller dricka tidigt morgonkaffe i gräset. Kanske ta en springtur längs någon skogsstig. Grilla och ta ett glas vin i sommarvärmen på kvällen. Lyssna till fåglarnas kvitter och syrsornas spelande. Kanske få syn på ett rådjur i skogsbrynet. Poängen är att varva ner totalt och faktiskt hinna ha lite långtråkigt. Läsa den där boken vi försökt läsa hela året. Hinna tänka färdigt. Få tid att prata med varandra. Hålla handen. Pussas. 

Sedan är vi redo att komma tillbaka till verkligheten och några underbara veckor vid havet med våra fantastiskt fina barn innan skolor och jobb börjar igen.


Vad ska ni göra på semestern?1 kommentar:

  1. Oj Oj OJ.. det där lät som något som en annan bara drömmer om att få göra. Det skulle liksom aldrig hända här att barnen får vara hos Mormor/Morfar 1v !!!
    Hur gör man för att få det att funka ??

    Låter så härligt att jag blir avundsjuk :-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...